+45 22408941 karen@livogessens.dk

Individuel psykoterapi

Jeg tilbyder ikke p.t. individuel terapi

Det vigtigste i et psykoterapeutisk terapiforløb hos mig er, at du føler dig tryg og godt tilpas. At  du føler dig mødt der, hvor du er, og at du har tillid til mig som terapeut.

Derfor tilbyder jeg en gratis telefonsamtale, inden du starter i et terapeutisk samtaleforløb. Samtalen varer ca 15 minutter, og her snakker vi sammen om, hvad du gerne vil arbejde med, og du får samtidig mulighed for at mærke efter, om jeg er den rigtige terapeut for dig.

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af de følgende spørgsmål, er du allerede i gang med at afklare, HVAD det præcist er, som du har brug for hjælp til:

    • Trænger dit selvværd til et skub i den rigtige retning
    • Har du problemer med dine relationer til andre mennesker
  • Har du brug for hjælp til at komme videre efter en skilsmisse
  • Er du midt i livet, og savner retning for fremtiden.
  • Er du single og savner mod til at finde en (ny) kæreste
  • Føler du dig depressiv eller trist? Lider du af angst??
  • Eller har du brug for en sparringspartner i din personlige udvikling.

Jeg har arbejdet med individuel psykoterapi i mange år, fortrinsvis med kvinder. Min erfaring er, at der nedenunder rigtig mange personlige problematikker og udfordringer, ligger et vaklende selvværd. At der under problemer som f.eks stress, depressive følelser og angst ligger et  manglende selvværd og knurrer, ligesom barndommens monster under sengen.

Når du aktivt vælger at søge hjælp hos mig er din opgave er at være ærligt og åbent til stede i terapien .Du skal VILLE en forandring i dit liv og  du skal skal være indstillet på at have tillid til processen og til mig. Du skal også vide, at ting tager tid og derfor skal du væbne dig med tålmodighed – især overfor dig selv.

Praktiske informationer om terapi-metoder, varighed og priser