+45 22408941 karen@livogessens.dk

Er du bekymret for, om I nogensinde finder de varme følelser for hinanden igen? Har du haft tanker om at dit parforhold/ægteskab er ved at gå i stykker?

Så ved jeg hvordan du har det, og jeg tilbyder derfor en gratis afklarende samtale på telefonen,  hvor vi i fællesskab finder ud af om du/ I har brug for parterapi – eller om du måske hellere vil starte i mit “Alene i Parterapi” forløb.

 

Du får 15 minutters kvalificeret vejledning

 

I denne samtale vil jeg hjælpe dig med:

At afdække de største aktuelle udfordringer i parforholdet (som nemt kan være nogle andre end de umiddelbart synlige)

At afklare hvad der skal til for at genfinde kærligheden.

At give dig fornyet håb og inspiration til, hvordan du og din kæreste/ægtefælle kan forstå og arbejde med negative mønstre i parterapi – eller hvordan du kan kickstarte en positiv ændring i dit parforhold i mit “Alene i parterapi” forløb.

 

Du er velkommen til at orientere dig på min hjemmeside  og min blog, hvor du kan få et indtryk af hvem jeg er og, hvordan jeg arbejder  som parterapeut

 

Send mig en besked eller ring 22408941 for at reservere din samtale i dag

 

Kærlig hilsen ❤️

Parterapeut Karen Østergård