Gratis " Red dit parforhold samtale" - Psykoterapeut

Er du bekymret for, om I nogensinde finder de varme følelser for hinanden igen? Har du haft tanker om at dit parforhold/ægteskab er ved at gå i stykker?

Så ved jeg hvordan du har det, og jeg tilbyder derfor en gratis afklarende samtale på telefonen,  hvor vi i fællesskab finder ud af om du/ I har brug for parterapi – eller om du måske hellere vil starte i mit “Alene i Parterapi” forløb.

 

20 minutters kvalificeret sparring og vejledning

 

I denne samtale vil jeg hjælpe dig med:

  • At afdække de største aktuelle udfordringer i parforholdet (som nemt kan være nogle andre end de umiddelbart synlige)
  • At afklare hvad der skal til for at genfinde kærligheden.
  • Du vil få ny inspiration og vejledning i, hvordan du og din kæreste/ægtefælle kan forstå og arbejde med negative mønstre i parterapi – eller hvordan du kan kickstarte en positiv ændring i dit parforhold i mit “Alene i parterapi” forløb.

 

Du er velkommen til at orientere dig på min hjemmeside  og min blog, hvor du kan få et indtryk af hvem jeg er og , hvad jeg står for.

 

For at få din 20-minutters ” Red dit parforhold” samtale, er alt hvad du skal gøre at besvare følgende spørgsmål:

 

  1. Hvor længe har I kendt hinanden?
  2. På en skala fra 0-10, hvor vigtigt er det for dig at redde dit parforhold?
  3. Hvad mener du, at de 3 største udfordringer i jeres parforhold er?

 

Send mig en besked for at reservere din samtale i dag

 

Kærlig hilsen ❤️

Parterapeut Karen Østergård